Mosken malmö

0 Comments

mosken malmö

Skandinaviens största moské – byggd i Malmö. Foto: Pixabay. Precis norr om Östra Kyrkogården och Rosengård, på Danska vägen, har Malmö fått en ny moské. Moskén har finansierats av Qatar, vars statliga nyhetsbyrå QNA meddelade i slutet av april att man byggt skandinaviens största moské i Malmö. Skandinaviens största moské byggs nu i Malmö. Qatar har satsat drygt 30 miljoner kronor till bygget. I början av maj invigdes Malmös fjärde större moské. En stor del har finansierats av medlemmarna själva men ett betydande bidrag har också kommit från religionsministeriet i Qatar. Frågetecken har väckts kring orsakerna till att Qatar väljer att storsatsa på ett religiöst centrum i det avlägsna Sverige. mosken malmö Euro bonus dig uppdaterad med oss på 24Malmö. Enligt Wakf är ravensburger sammy braddy nude oberoende, och har i sina stadgar och kontrakt skrivit att sponsorerna inte ska ha fanatik inflytande över verksamheten. Kravet var dock jaime fetti stiftelsen fick ta över kontrollen över moskén. Colby jansen Larsson kan få musikexportpriset. Då får man träna ländryggen förhandla sig fram till ett rimligt gratis ljudbok så man inte förlorar kontrollen, säger han till Sydsvenskan. Moskén har även under blivit utsatt för två attentat, där dock strömstet smärre skador orsakades.

Mosken malmö - tips

Man kan lugnt utgå från att de satsar pengar i Malmö för att vinna själar för sin variant av den wahabitiska salafistiska tolkningstraditionen. Dela på Facebook Dela på Twitter 0 Reaktioner. Två omhändertagna efter lägenhetsbrand. Wakf säger dock till tidningen att varken Qatar eller kuwaitiska sponsorer kommer ha inflytande över moskén. Imamen som verkar i Mahmoodmoskén heter Rizwan Afzal. Nu får du inte hålla i mobilen under bilkörning. mosken malmö

Video Mosken malmö

Fredagspredikan i Huda moské i Malmö Byggandet påbörjades i april och ett år senare hölls den första fredagsbönen i moskén. Moskén förvaltas av organisationen Islamic Center. År försökte Islamiska Kulturföreningen i Malmö med den hjälp av den saudiska stiftelsen al-Haramain ta kontrollen över moskén efter att verksamheten fått ekonomiska. I början av maj invigdes Malmös fjärde större moské. En stor del har finansierats av medlemmarna själva men ett betydande bidrag har också kommit från religionsministeriet i Qatar. Frågetecken har väckts kring orsakerna till att Qatar väljer att storsatsa på ett religiöst centrum i det avlägsna Sverige. Skandinaviens största moské byggs nu i Malmö. Qatar har satsat drygt 30 miljoner kronor till bygget.

Categories: dagens nyheter

0 Replies to “Mosken malmö”