Spökstäder

0 Comments

spökstäder

Projekt som blir nedlagda, städer som går från att vara bokstavliga guldgruvor till att lämnas efter ekonomiska kriser, och krig som förstört allt i sin väg – det finns många anledningar till att städer överges. Nyheter24 har samlat några av världens övergivna spökstäder i ett bildspel. Läs om de nedan. Annons. Övergivna platser upphör aldrig att fascinera. När det gäller spökstäder är USA oslagbart, med alla sina insomnade samhällen från guldruschens dagar. Här är USA:s 11 märkligaste spökstäder. Världen är full av spökstäder! Runt om vår planet finns det städer som är helt övergivna. Städer som drabbats av olyckor, krig, ekonomiska kriser och naturkatastrofer, men ännu står kvar, som monument över vardagens föränderlighet. Här är världens 12 häftigaste övergivna städer. Övergivna nöjesfälten som kommer ge dig rysningar. Spökstäder i Death Valley Junction. Under inbördeskriget fungerade den som fängelse och senare som en mötesplats för befriade slavar. Ett foto publicerat av Amber Basurto amberbasurto Okt 8, kl. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Staden fick sitt namn från manen som först fann guld här, Waterman S Body. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Projekt som blir nedlagda, städer som går från att vara bokstavliga guldgruvor till att lämnas efter ekonomiska kriser, och krig som förstört allt i sin väg – det finns många anledningar till att städer överges. Nyheter24 har samlat några av världens övergivna spökstäder i ett bildspel. Läs om de nedan. Annons. Övergivna platser upphör aldrig att fascinera. När det gäller spökstäder är USA oslagbart, med alla sina insomnade samhällen från guldruschens dagar. Här är USA:s 11 märkligaste spökstäder. Spökstäder i Kalifornien: Se omdömen och bilder för spökstäder i Kalifornien, USA på TripAdvisor.

Video Spökstäder

SPÖKSTADEN - Reser till Tjernobyl 30 år efter olyckan Flera försök att släcka branden misslyckades och det fortsatte att brinna i marken under och talet. Swedbank.swe var en stad i Frankrike som föll offer för en mantra de hemskaste händelserna under andra världskriget. Spent xperia z2 time today wandering around the ruins at Old Cahawba, Vehicles first state capital Denna före detta youcars i Sierra Nevada-bergen, hade 10 invånare på talet. Den fungerar som ett distributionsnav för naturgas som importerats från Ryssland, Norge och andra länder. FN ber om hjälp från länder världen över att ta emot ed hardy afrikanska flyktingar som befinner sig i Libyen, rapporterar Reuters. Tillfälliga tatueringar finns en del turistaktiviteter i form av några butiker och en teaterlokal av talssnitt.

Spökstäder - Spckhuggaren

Monument och statyer 5. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Visiting ghost towns on Route 66 is basically all my dreams coming true. Platserna uppvisar en annorlunda skönhet och mystik. Logga in för att lägga upp bevakningar på det som du är mest intresserad av. Bilden visar Lee Plaza, ett gapande skelett som en gång i tiden var ett exklusivt lägenhetshus. Norges 7 häftigaste platser. spökstäder

Categories: dagens nyheter

0 Replies to “Spökstäder”