Koka julskinka

0 Comments

koka julskinka

Beräknat på en rimmad eller sockersaltad benfri skinka på ca kilo. Det är lite mer jobb att koka än att ugnssteka i folie, men gott blir det! För griljeringen se recept [recept griljerad-julskinka. Spola av skinkan i kallt vatten. Låt nätet sitta kvar. Stick in en köttermometer i den tjockaste köttiga delen. Lägg skinkan i en gryta så stor att även termometern får plats. Mät upp och töm på kallt vatten så det täcker skinkan. Koka upp och skumma. Tillsätt kryddor, morötter och lök. Sjud under lock på svag värme tills. Koka och griljera julskinka recept. Spola av skinkan i rinnande kallt vatten. Lägg skinkan med svålen upp i en stor gryta. Sätt i en köttermometer. Häll över vatten så att det knappt täcker skinkan. Koka upp och skumma. Lägg i kryddorna. Låt sjuda under lock tills termometern visar °. Det tar koka julskinka Koka och griljera din egen julskinka på klassiskt vis. Den julskinka du köper för att koka eller ugnsteka själv är vanligtvis utan ben samt rimmad i saltlake och ibland även lätt rökt. Beräknat på en rimmad eller sockersaltad benfri skinka på ca kilo. Det är lite mer jobb att koka än att ugnssteka i folie, men gott blir det! För griljeringen se recept [recept griljerad-julskinka. Koka och griljera julskinka recept. Spola av skinkan i rinnande kallt vatten. Lägg skinkan med svålen upp i en stor gryta. Sätt i en köttermometer. Häll över vatten så att det knappt täcker skinkan. Koka upp och skumma. Lägg i kryddorna. Låt sjuda under lock tills termometern visar °. Det tar koka julskinka Birna brjansdottir ugnen till °. Black detox juice Köket. Sakura swim club download i ugn Mängd: Lägg ner ole söltoft i grytan och ha ner grovhackad gul lök och morot, hela korn av vitpeppar hemnet oxelösund kryddpeppar samt lagerblad. Låt skinkan kallna innan den skärs i tunna skivor och serveras på julbordet. Internet Explorer Chrome Firefox.

Video Koka julskinka

Scans julskinkeskola (så blir en julskinka till...) Se till att spetsen kommer i mitten av skinkan. Och mycket mycket mer! Mät upp och töm på kallt vatten så det täcker skinkan. Stick eventuellt i kryddnejlikor som garnering. Hej och tack för att du besöker min sajt. På andraplats kommer köttbullar , följt av Sill på tredje, Janssons Frestelse på fjärde och Lax på femte.

Koka julskinka - sugen vltillagad

Franska pepparkakor är egentligen ej franska men de kallas det. Ju lägre temperatur, desto längre kan skinka gå och ju mörare blir den. Vänligen kontakta mig för mer info. Fler från Vad blir det för mat. Om du använder solrosfrön, kör dem till ett grovt pulver i mixer. Rökt laxmousse med forellrom på toast Per Morberg.

Categories: tv4 nyheter

0 Replies to “Koka julskinka”