Kroppkakor recept

0 Comments

kroppkakor recept

Småländska kroppkakor skiljer sig rån Öländska genom att de lagas av endast kokt potatis. I de Öländska har man även rå. Klassiska tillbehör till kroppkakor är lingon och skirat smör. Servera kroppkakor på klassiskt vis med rårörda lingon, rimmat sidfläsk och brynt smör. Recept från boken Matglädje hela livet. Fantastiskt goda småländska kroppkakor. Servera kroppkakor med skirat smör och lingonsylt – himmelskt gott! Recept och inspiration finner du på Tasteline!

Video Kroppkakor recept

Snabba "kroppkakor" med fläsk och lingon - Köket Koka den i saltat vatten tills den är mjuk. I dagsläget levererar vi inte till ditt valda postnummer. Skala och pressa potatisen. Forma degen till en dm-tjock rulle. Stå inte vilsen i butiken igen! Här är recept på en god pepparkaksdeg som blir snabba och goda pepparkakor. Gör fyllningen till kroppkakorna:

Kroppkakor recept - man

Nyp ihop degen över fyllningen. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA. Saftiga lussekatter med Kesella eller färskost istället för en del av smöret. Lena Djuphammar och Pernilla Rönnlid. Få receptet och varorna levererade direkt hem till dig. Yoghurtpannacotta med lingonkompott Roy Fares. kroppkakor recept kroppkakor recept

Categories: tv4 play nyheter

0 Replies to “Kroppkakor recept”